arama

Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

5 Aralık 2018 18:45
Kemal UZUN - kemal@teknosokagi.com
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • Kemal UZUN Kemal UZUN

Online olarak yer bildirimi yapabileceğiniz ve aynı yerde yer bildirimi yapan kişileri görerek arkadaş olabileceğiniz Swarm yoğun olarak kullanılan uygulamalardan birisi. Peki Swarm hesap silme nasıl yapılır?

Yer bildirimi yapabileceğiniz bu uygulama sayesinde arkadaş çevrenizi geliştirebileceksiniz. Aynı zamanda sizinle aynı yerde bildirim yapan kişilerin profillerini görerek onlarla arkadaş olabilmenize de imkan sağlanmaktadır. Artık kullanmak istemediğiniz uygulamanın silinmesi için bilgisayarınızdan bağlanmanız gerekmektedir. Çünkü telefon uygulamasından hesabınızın silinmesi maalesef ki mümkün değildir.

Swarm Hesap Silme Adımları

Cep telefonu ya da tabletlerden bu uygulamada bulunan hesabınızı silemeyeceğiniz için öncelikle bilgisayardan giriş yapmanız gerekiyor.

  • Bilgisayarınızda bulunan internet tarayıcından Foursquare adresine giriş yapın.
  • Girdiğiniz bu sayfada hesap silme sayfasına girin.
  • Burada siteye bağlanabilmek için Swarm uygulamasında kullandığınız bilgileri kullanarak giriş yapın.
  • Giriş yaptıktan sonra neden hesabınızı silmek istediğinizi soracaklar. Bunun için uygun cevabı işaretleyin.
  • Gelen ekranın en altında Delete Account butonuna tıklayarak hesabınızı silmiş olacaksınız.

Bütün bu işlemlerin tamamlanmasından sonra Swarm hesabı silinmesi tamamlanmış olacaktır. Diğer uygulamaları kullanarak üyelik açmış olan kullanıcılar hesaplarını silemeyeceklerdir. Bu nedenle öncelikle e-postanızı girerek yeni şifre oluşturmanız gerekmektedir.

Swarm Hesap Dondurma Yapılır Mı?

Swarm’da diğer uygulamalarda olduğu gibi hesap dondurma seçeneği bulunmamaktadır. Kullanmak istemediğiniz hesabınızı silmekten başka çareniz bulunmamaktadır. Uygulamayı silerek kullanmamayı sağlamak da seçeneklerden birisi olsa da diğer kullanıcıların sizin bilgilerinizi görmelerini engelleyemeyeceksiniz. Bu nedenle hesabın silinmesi yapılacak tek işlem olarak karşınıza çıkmaktadır.

Yer bildirimi yapmanızı sağlayan Swarm uygulaması aynı zamanda oluşturduğunuz profillerden paylaşımlar yapmanıza da imkan sağlamaktadır. Bu şekilde diğer kullanıcılarla arkadaş olabiliyorsunuz. Swarm hesap dondurma mümkün olmadığından kullanmak istemediğinizde silmekten başka yapacağınız işlem bulunmayacaktır.